header Home

Nieuws seizoen 2008

Boosternieuws; Flinke verkoop in Franeker

Waar een booster al niet goed voor is!!!!!

Wat ons nu weer in Franeker is overkomen heb ik van mijn hele periode dat ik bij de club ben nog niet meegemaakt.
Het begon bij de booster al goed; wij hadden voor de gein weer eens wat spinners gemaakt met het doel de kinderen voor een klein prijsje het vervangmiddel voor een riffle aan te bieden. Goed en wel de stand opgebouwd, hadden we die spinners al bijna allemaal verkocht. Ook de verdere verkoop van diverse artikelen is in Franeker voortvarend gegaan, waardoor wij genoodzaakt zijn om bijv. de “namaak” riffle en sable weer bij moeten fabriceren. Zelfs de wat uit de kluiten gewassen “namaak” sable hadden wij aan het einde van de avond verkocht.

Overigens kunnen wij nu al adviseren om uw bestelling voor finals al op 1 van de volgende contesten aan onze booster te melden, want van diverse zaken is de voorraad beperkt.
Maar wat ons vooral verbaasde was het feit dat ook de EHBO ons deze avond nodig had!!!

Wat was namelijk het geval, de EHBO had een soort spalk nodig voor onze geblesseerde Tahnee, en zij hadden zoiets niet in voorraad. Goede raad is duur en zij op zoek naar iets wat goed geschikt was voor het spalken. En laten wij als booster dan het voor dat doel geschikte materiaal zo op de tafel hebben liggen. Een metalen sabeltje, wat echter goed buigzaam is. Later heb ik gezien hoe Tahnee het buigzame deel van het sabeltje als een beschermdeel om haar duim gefixeerd had.

Hopelijk is het metaal nu al weer van haar duim, en hopelijk kan zij maandag a.s. haar relaas doen van haar verhaal.


Posted by: Webmaster | 04-02-2008

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008