header Home

Nieuws seizoen 2008

Clubblad nieuw leven ingeblazen!

Iedere vereniging heeft er 1, heeft er 1 gehad of is bezig met de nieuwe productie van een heus clubblad. Van tennisverenigingen tot schaakverenigingen allemaal hebben ze hun eigen clubblad welke de nieuwste weetjes vertelt, grappige verhalen plaatst en bovenal een leuk “for fun” blad is. Ook Avant Courir heeft in haar geschiedenis vele items uitgebracht in boekjes vorm onder het bekende motto “ACtueeltje”.

Het laatste ACtueeltje stamt uit 2002. De pen van, Het verhaal van, De moppenhoek allemaal bekende items welke uiteraard ook in ons eigen clubblad stonden. Lange tijd is er vervolgens overheen gegaan waarin de club moest leven zonder clubblad. Natuurlijk geen schande, maar wat is leuker dan een clubblad weer nieuw leven in blazen?

En dat hebben ze gedaan, de nieuwe redactie van het ACtueeltje besloot om dit nieuwe seizoen weer voor het eerst een nieuw blad uit te geven wat werd uitgegeven op, hoe kan het ook anders, het eerste optreden van het nieuwe seizoen: De Try Out.
Hoewel dit een proefdruk was, waren veel mensen enthousiast en blij dat ook Avant Courir weer een clubblad heeft!

Bij een clubblad horen natuurlijk ook trouwe sponsoren die de club zoals altijd een warm hart toedragen. Ook dit keer is het Avant Courir weer gelukt om sponsors te vinden om er een speciaal boekje van te kunnen maken! Wilt u ook de vereniging ondersteunen? Stuur dan een mailtje naar . Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Op dit moment staat het nieuwe boekje gepland voor 1 februari, maar ook op 1 maart, de vertrek dag van het weekendje Goes voor de A(A) en Open Class, zal weer veel nieuwe items bevatten! Heb jij ook nog leuke items, schroom niet om deze dan door te mailen naar !

Alle reacties kunnen worden ingestuurd vóór 23 januari voor de Februari editie en vóór 23 februari 2008 voor de Maart editie! Interesse om te helpen als redactielid? Ook dan kun je een mail sturen naar !


Posted by: Webmaster | 21-01-2008

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008