header Home

Nieuws seizoen 2008

Volle zaal in Hilversum!

Afgelopen zaterdag stond het tweede contest voor de deur. Hilversum. Dat het altijd vol is in Hilversum is al jaren bekend, maar dit jaar leek het nog even voller te kunnen. Wat een publiek en wat een sfeer hing er in de Dudok Arena, zeker een avond om niet meer te vergeten!

Dat onze feestbeesten weer een stuk verder waren dan vorige week, dat was te zien! Wat een genot om naar deze kinderen te kijken die voor het eerst in hun leven voor een volle tribune met allemaal vreemde mensen stonden.

Ook bij de meiden van de A(A) Class verliep de show beter dan tijdens het contest in Aalsmeer. Hoewel er nog een deel moet worden ingevuld weet de staff dat de leden dit product nog steeds goed over weten te brengen. Als dit product klaar is kan Avant Courir trots zijn. Wat een talent!

Bij de Open Class was het een spannende avond. Hoewel de aansluiting met de top, natuurlijk, nog niet mogelijk is, was er een nieuwe groep. “Alliance” uit Engeland. Gelukkig wisten de meiden hun plek te behouden en wisten ze Alliance achter zich te houden! Een prestatie op zich!

De aankomende weken zal voor alle groepen in het teken staan van veel werken, conditietrainingen en stampen! Avant Courir is nog niet klaar voor dit seizoen er moet nog heel veel gebeuren en dit was pas het tweede contest! Dit beloofd wat!

Op 2 februari zal Avant Courir deel nemen aan het dan derde contest van Color Guard Nederland. “Franeker”

Scores:
61.4 (0,0) Avant Courir Open Class (4e plaats)
39.3 (0,0) Avant Courir A(A) Class (6e plaats)
49.5 (0,0) Avant Courir Cadet Class (8e plaats)

Colorguard.org recensies:
De Open Class groep van Avant Courir heeft zich bewezen. Dit is een Open Class groep optima forma. Onderhand gaat iedereen dus ook meer van ze verwachten. Ze werken enorm hard daar in Almere en het duurt niet lang meer tot ze volledige aansluiting bij de top hebben gevonden.

Avant Courir AA is gegroeid sinds Aalsmeer. Het ziet er allemaal net even beter uit. Een uitdagend programma hoor voor deze jonge leden (we zeggen het nogmaals: ze hadden in de Cadet Class uit mogen komen!). AC is altijd eigenzinnig en laat zien dat ze klaar zijn voor meer….

Ook Avant Courir was weer terug. Dit zijn hun Precadets van vorig jaar, maar dat merk je helemaal niet meer. Feesten met de Beesten is hun thema en dat laten ze goed zien. Wat zitten er veel mensen in zo’n zaal hè? Maar na een diepe zucht gaat het feest van start en dan is alles vergeten. Genieten!

Foto’s zijn te vinden onder “Multimedia” of door hier te klikken.


Posted by: Webmaster | 20-01-2008

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008