header Home

Nieuws seizoen 2008

DVD Avant Courir | Inside is klaar!

Eindelijk, na lange tijd zijn de jaarDVD's van het vorige seizoen klaar! Afgelopen zaterdag tijdens de Try Out zijn de eerste stuks al verkocht!

Beleef nu ook het tweede deel van Avant Courir | Inside! Na het succes van de vorige editie kan er nu opnieuw worden gelachen en gehuild. Uiteraard nemen we u ook mee tijdens de mooie momenten die Avant Courir dit jaar hebben meegemaakt. Kijk mee in een proces van ontwikkelingen, emoties, spanningen maar bovenal veel lol. Ontdek hoe het backstage verloopt en kom zo achter alle geheimen die deze sport met zich meebrengt.
2007 was opnieuw een succesvol jaar voor de vereniging. Zo behaalde de A Classe een prachtige 3e plaats en mochten de cadets zelfs als 2de eindigen. Ook de Pré Cadets deden dit jaar mee in competitie, en eindigde met hun programma op een één na laatste plaats. Vlieg met me mee, The City that Never sleeps en Blast From the Past, drie titels van de geweldige producties die Avant Courir dit jaar opnieuw heeft mogen laten zien aan menig publiek.

Bestel nu Avant Courir | Inside door hier te klikken.
Posted by: Webmaster | 31-12-2007

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008