header Home

Nieuws seizoen 2008

Rommelmarkt 2008

Door: Harry
Na weken van inzameling en voorbereiding, met de nodige “hoofdbrekens” over bezetting van o.a. de nachtelijke uren hebben wij op dinsdag 29 april de start gemaakt met de 2-daagse Koninginnemarkt.

Allereerst moest er een extra aanhangwagen gehaald worden in Almere. Na eerst een ondraaglijke stank in het clubhuis opgeruimd te hebben (met dank aan het onoplettende barpersoneel) konden wij eindelijk aan ons doel gaan werken. Om ongeveer 3 uur hebben wij, Harry/Herman(rechtstreeks vanaf werk)/Paul (op de motorfiets rechtstreeks van school) de aanhangwagen uit Almere volgeladen en daarna de auto van Harry. Theo kwam met de andere aanhangwagen om ongeveer half vijf, die in een tijdbestek van 10 minuten ook geladen was. Om vijf uur waren wij op de plaats van handeling met alle spullen gearriveerd. Helaas……………………………………, vanwege problemen die de leverancier “onderweg tegenkwam” kregen wij de kramen pas om 18.45 uur i.p.v. 18.00 uur.
Ook “extra medelifters” van kramen hebben wij moeten voorzien van het opzetten van die kramen. Daarna alle dozen uit elkaar rafelen, en dan uitstallen en eindelijk verkopen. Tot een uur of 1 liepen de zaken behoorlijk, daarna begon de “nachtbrakerij” van Wendy en Marijke. Beide dames hartstikke bedankt voor het “oppassen”. Marijke ook nog bedankt voor het slaapplekje. Ondanks alle weersvoorspellingen hebben we toch een redelijke Koninginnedag mogen beleven, met aan het einde van de dag weinig spullen meer over. Dat komt trouwens ook door een “verzamelaar van videobanden pur sang” Edith oftewel je oom en tante veel kijkplezier met de 700 videobanden. En na jaren en jaren hoorden we: "Eindelijk zijn we van die videobanden af!" Ook de leden van de open class hebben de maandag voorafgaande aan Koninginnedag hun beste beentje voorgezet, want op Koninginnedag hebben zij in totaal toch ook een uur hun “kunstje” en kunnen laten zien.

De opzet en opbrengst van deze Koninginnedag mogen we dan ook, mede namens alle vrijwilligers, geslaagd noemen.


Posted by: Webmaster | 06-05-2008

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008