header Home

Nieuws seizoen 2008

Bowlingkampioen 2008: Herman Schol

Afgelopen zaterdag was, zoals traditie getrouw, de Medewerkers avond van Avant Courir Winterguard. In een seizoen werken de medewerkers ontzettend hard om van alles rond te krijgen. Vervoer, decors, kleding, staffleden etc. Zonder deze mensen zou de vereniging absoluut niet kunnen bestaan. Daarom heeft Avant Courir besloten deze medewerkers te bedanken met een heuze avond Bowlen. Omdat de medewerkers al jarenlang een bowling competitie hebben met elkaar zou dit enorm spannend worden, wie zou er dit jaar winnen?

Om 18.00 uur kwam de hele ploeg aan in het Restaurant van de Bowlingbaan in Huizen. Op de 3e etage wordt daar van alles geregeld. Van steengrillen tot kipsaté met friet, het was allemaal heerlijk.
Na het eten moest er een uur worden overbrugd wat snel was ingepland als tijd om een officieel Italiaans ijsje te halen, waarna we om 21.00 uur dan eindelijk konden beginnen aan het bowlen.

In totaal waren er 6 teams op 6 banen, omdat niet iedereen evenveel potjes heeft gespeeld is het gemiddelde van de scores genomen en is daarmee de winnaar bekend geworden van het Bowlen 2008!

Met een gemiddelde score van 13,3 punten is Herman Bowling kampioen 2008!
De heuze wisselbeker die vorig jaar voor het eerst is gebruikt mag deze keer dus mee naar Herman, Gefeliciteerd!

Als beste Team kwam Team 3 het hoogste. Met een gemiddelde score van 10,7 lieten zei de overige teams achter hun!

Hieronder een overzicht van de teams:
Team 1:
Danny
Dolf
Michael
Nienke
Sergio
Yono

Team 2:
Esmee
Indra
Patricia
Robin
Sabrina
Tahnee

Team 3:
Debora
Gijs
Hans
Sylvia
Theo

Team 4:
Elma
Yacintha

Team 5:
Dennis
Henri
Jessica
Reno
Sander

Team 6:
Harry
Herman
Patrick
Paul
Ria

Wordt ook medewerker van Avant Courir. U komt binnen in een gezellig team en kunt u vrije uurtjes nuttig vol maken door een club als deze te vertegenwoordigen! Meer info over medewerkers? mail naar [email protected]!Posted by: Webmaster | 28-04-2008

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008