header Home

Nieuws seizoen 2008

Avant Courir maakt staffteams bekend!

Met een succesvol seizoen achter de rug en de eerste zomertrainingen alweer in ons geheugen gaan we verder kijken naar het volgende seizoen. Een seizoen waarin weer drie groepen hun producties op hun beste manier gaan laten zien. Een eventuele 4e groep zit opnieuw in de planning, meer daarover in een later stadium!

Hoe de producties tot stand komen en wat de thema’s zullen worden wordt natuurlijk bedacht door het geweldige staff team van Avant Courir.

Dit jaar een kleine verandering: Nieuweling Natascha Muller gaat de functie van Pré Cadets Staff op zich nemen, wij wensen haar hier heel veel succes in!

In de overige classe dit jaar geen verandering. Een compleet en stabiel team wat onder leiding staat van Winterguard Coördinator Vera Brusse

Staff Cadet Class:
Vera Brusse (Programma Coördinator)
Robin van der Tweel
Indra Bos
Patricia Schol
Esmee Neyndorff

Staff A Class:
Debora de Bruin (Programma Coördinator)
Suryono Wiersma (Programma Coördinator)
Wendy Stoots
Danny Eschweiler
Tahnee Bos
Sabrina Schol

Staff Open Class:
Hennie van der Leij (Programma Coördinator)
Nienke Groot
Michael van der Tweel

Met een compleet team van 15 mensen heeft het Bestuur van Avant Courir er alle vertrouwen in dat het aankomende seizoen weer een succes zal worden. Wil jij daarvan uitmaken en heb jij altijd al eens willen lopen bij Avant Courir Winterguard? Stuur dan snel een mailtje en ontvang alle informatie die je nodig hebt!

Info:Posted by: Webmaster | 24-04-2008

« Terug naar overzicht - Nieuws seizoen 2008