header Home

Pre Cadet Class

In de geschiedenis van Avant Courir Winterguard hebben veel producties de revue gepasseerd. Onderstaand een opsomming van alle producties die Avant Courir heeft mogen brengen:

2007 - Vlieg mee

De pré-cadets van Avant Courir hebben dit jaar weer een nieuwe uitdaging. Het stafteam bestaat uit Vera, Patricia, Esmee, Indra en Robin.

Dit jaar nemen de pré-cadets van Avant Courir u mee naar de wonderbaarlijke wereld van straatratten en prinsessen. Om zich thuis te voelen op de vloer hebben de straatratten hun eigen markt en de prinsessen hun eigen paleis gekregen, maar om toch stiekem samen te kunnen zijn hebben ze het vliegende tapijt.

De spanning van de film wordt terug gebracht in het midden van de show door een aantal leden… Deze rifles laten u zien dat prinsessen het ook moeilijk kunnen hebben in hun leven. Op het eind komen alle prinsessen samen om uit te komen voor hun liefde.

Met hun verliefde en ondeugende koppies zal u mond open vallen van verbazing over wat deze kleintjes voor u in petto hebben!

Dus ga lekker zitten en "Vlieg mee" met de pré-cadets van Avant Courir.

2006 - Summertime

Herkenbare muziek van K3 tegen een zonnige achtergrond. Dat is de basis waarop de nieuwe Cadet Groep van Avant Courir zijn programma brengt. De leden, in de leeftijd van 5 tot 8 jaar, zijn in september met 5 leden aan hun programma begonnen en de groep is ondertussen uitgegroeid tot een leuke club van 14 leden die vandaag met veel plezier en uiteraard een flinke brok zenuwen hun kunsten aan u zullen vertonen.

De groep staat dit jaar onder leiding van:
Patricia Schol, Esmee Neyndorff, Indra Bos en Vera Brusse

Lopende leden van de "Summertime" show waren:
Cherena en Engelsman, Rafaëla Emers, Giovanni Gambier, Jeanine Ganseman, Kayleigh Gasman, Arthur Hoobroeckx, Lisa van der Horst, Debbie Ohler, Dana Stoots, Lotte Stoots, Megan Tieges, Mitchel Tieges, Romano Wijnstein, Shaniqua-Sarai Oyert en Jizian Krab.

Laatst bijgewerkt: 21-08-2007