'15/'16

Sensation Performance Ensemble Open, A & Cadet Class

Sensation Performance Ensemble Open, A & Cadet Class

Vanaf vandaag zal Avant Courir Winterguard samengaan met Sensation Performance Ensemble en dus ook uitkomen onder de naam Sensation Performance Ensemble. Dit betekent dat komend winterguardseizoen er naast de Sensation Open Class unit ook een Sensation A Class en Sensation Cadet Class unit zullen deelnemen aan de Color Guard Nederland competitie.

Twee jaar geleden zijn de verenigingen al een samenwerking aangegaan, waarbij onder andere eenzelfde manier van trainen en gebruik van techniek is ingevoerd, een gezamenlijke vloerploeg en gezamenlijk met de bus naar wedstrijden reizen.

Het uitkomen onder dezelfde naam is de volgende stap in het samengaan van deze twee verenigingen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via .

Tags: 

Programma presentatie Avant Courir A Class 2016.

"Two different worlds"

Het leven in twee verschillende werelden.

Soms is het dat je heel graag bij iemand wil zijn die in een andere wereld leeft. Jullie verschillen als persoon, jullie zijn niet het hetzelfde op welke manier dan ook. Het kan zijn dat jullie gescheiden zijn door de afstand, maar het kan ook aan de verschillen in jullie levens liggen, waardoor het bijna onmogelijk wordt om een deel uit te maken van die persoon zijn of haar leven. Doordat de situatie zo anders is, zal die persoon op de één of andere manier altijd onbereikbaar voor je zijn.

Tags: 

Programma presentatie Avant Courir Kids Class 2016.

"The Bellas`s"

Glitter en glamour of poppen en vlechten? Daar weten de Kids van Avant Courir wel een antwoord op te geven. Snel volwassen worden is echt iets van de laatste jaren en ook deze meiden worden al echte Diva’s. En waar horen diva’s nou beter thuis dan in de spotlights?

Bent u er klaar voor? Want de spotlights gaan aan! Dit jaar laten de Bella’s het publiek zien wat het is om te schitteren!

De staff bestaat uit Karin de Vries-Glaasker, Laurien Hoobroeckx, Lu-Lu Yu, Wesley van der Kieft, Anja Kirkenir en Natascha Muller

Tags: 

Deze week start de DEEN Jeugdspornsor actie.

Gedurende 6 weken ontvangt u bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt. Met de actiekaart ontvangt u hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging of het Jeugdsportfonds. Hoe meer munten de vereniging verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN. DEEN steunt met het Jeugdsportfonds kansarme kinderen die de middelen niet hebben om te kunnen sporten.

Avant Courir is één van de deelnemers in het DEEN filiaal aan de Rembrandtweg 100 in Almere.

Tags: