'12/'13

Open trainingen bij Avant Courir

Na de zeer succesvolle programma`s van het afgelopen seizoen is Avant Courir voornemens de stijgende lijn voort te zetten.

Hiervoor zijn ze natuurlijk weer op zoek naar nieuwe leden die de Junior-Class en de A-Class guards willen komen versterken. Ook zullen we bij voldoende belangstelling weer een Pre-Cadet Class opstarten.

Vanaf maandag 22 april 2013 tot aan de zomerstop zal Avant Courir daarom open trainingsavonden houden, trainingen voor een ieder die belangstelling heeft in de winterguard sport en eens mee zou willen draaien tijdens één van onze trainingen.

Tags: 

Drachten 1 2013

Drachten, het tweede contest van dit seizoen. Na de prima resultaten van de eerste contest en een forse uitbreiding op het deelnemersveld was dit wederom een contest vol spanning. Voor de deelname van veel groepen uit het noorden van het land zou wel weer eens voor een totaal andere uitslag kunnen lijden van die van contest Waalwijk.

De junior class mocht wederom als eerste de vloer betreden om hun show nee te zetten. Deze keer waren ze gelukkig compleet en er werd een degelijke show gelopen. Maar zou het genoeg zijn?

Tags: 

Wat een fantastische Try Out

Zondag 30 december 2012, try-out Avant Courir en Sensation PE

Om maar met de deur in huis te vallen. Wat een fantastische middag!

Een afgeladen sporthal vol supporters (en concurrentie) om de try out van Avant Courir en Sensation te bekijken en te genieten van drie prachtige programma`s.

Als eerst ging de Junior class van Avant Courir de vloer en ze liepen een erg mooie show. Een show meteen paar kleine foutjes maar wat wil je? Voor het eerst voor een volle zaal met publiek. Echt top gedaan!

Tags: 

Pagina's