open

2008 - Roselignes

We leven een tijd dat alles nog alle kanten op kan gaan… We leven in een tijd waar ontzettend veel gebeurd, soms zelf zonder dat een ander het in de gaten heeft. We leven in een tijd dat honger, mishandelingen, oorlogen, terroristische aanslagen en nog steeds discriminatie de orde van de dag zijn. Wanneer stopt dit eens?

Avant Courir Open Class brengt deze show als schreeuw om hulp, want langzaam breken we onze eigen wereld stukje bij beetje af!

Tags: 

2003 - Espania Baila

Op een speciaal gemixte versie van Spaanse muziek en hedendaagse muziek werd dit programma door, vorig jaar nog de A Class, voor het eerst gepresenteerd in de Open Class. De nieuwe Open Class bleek een publieksgenot en haalde keer op keer een staande ovatie uit de stoelen.

Een prachtige 4e plaats in de Open Class.

Tags: 

2000 - STOMP

De zeer succesvolle Open Class guard stond dit jaar voor het laatst op de vloer. O.l.v. Berend Jan de Vries, Oscar Brusse, Connie en Karin Glaasker brachten ze het programma ""Styles"". In een museum met schilderijen van Matis komen de schoonmakers langzaam tot leven en zetten uiteindelijk de boel compleet op stelten. Hun optreden op finals was qua uitstraling en emoties zo goed dat het beloond werd met een staande ovatie. Iedereen die dit optreden had gezien was het er over eens dat ze moesten winnen deze avond. Iedereen behalve dus het jury team.

Tags: 

1999 - The Opposite Controversion

De Open Class won dit jaar met haar show ""Opposite Controversion"" o.l.v. Berend Jan de Vries, Oscar Brusse en Karin en Connie Glaasker op het nippertje haar vijfde titel in een rij, en haar achtste nationale titel in totaal. Met name de uitstraling van de leden en de dans en materiaal stukjes op de hoge platformen maakte grote indruk. Het geheel iedere wedstrijdweer een race tegen de klok om de 3 grote platformen en 2 décor punten van en 7 meter hoog op de vloer te krijgen. Met name op finals ging het bijna mis omdat de vloer achterstevoren lag en de markeringen dus niet klopten.

Tags: 

Pagina's