Programma presentatie Avant Courir A Class 2016.

"Two different worlds"

Het leven in twee verschillende werelden.

Soms is het dat je heel graag bij iemand wil zijn die in een andere wereld leeft. Jullie verschillen als persoon, jullie zijn niet het hetzelfde op welke manier dan ook. Het kan zijn dat jullie gescheiden zijn door de afstand, maar het kan ook aan de verschillen in jullie levens liggen, waardoor het bijna onmogelijk wordt om een deel uit te maken van die persoon zijn of haar leven. Doordat de situatie zo anders is, zal die persoon op de één of andere manier altijd onbereikbaar voor je zijn.
Er zit een afstand tussen jullie, letterlijk en figuurlijk. Het kan ook zijn dat de timing in jullie levens simpelweg niet goed is. Je leeft dan eigenlijk allebei in een eigen wereld die begrensd wordt door alle onmogelijkheden.

De 17 enthousiaste leden van de Avant Courir A class geloven er echter in dat alles mogelijk is en zij zullen u gaan laten zien dat het wel mogelijk is twee werelden samen te brengen en dat niets onbereikbaar is als je het maar echt graag wil.

Voor de show muziek gebruiken wij dit jaar verschillende nummers. Wij zullen o.a. gebruik gaan maken van een cover van het oude nummer ‘Two different worlds’ en twee covers van ‘a thousand years’ door The Piano Guys en Mark Mejia ft. Veronica Velasquez.

De staff zal dit jaar bestaan uit: Berend Jan de vries, Talitha van de Wijngaard, Esmee Neyndorff, Chantal Jansen en Chantal te Braak.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 3 januari 2016 naar onze try-out!

Tags: