kids

Programma presentatie Avant Courir Kids Class 2016.

"The Bellas`s"

Glitter en glamour of poppen en vlechten? Daar weten de Kids van Avant Courir wel een antwoord op te geven. Snel volwassen worden is echt iets van de laatste jaren en ook deze meiden worden al echte Diva’s. En waar horen diva’s nou beter thuis dan in de spotlights?

Bent u er klaar voor? Want de spotlights gaan aan! Dit jaar laten de Bella’s het publiek zien wat het is om te schitteren!

De staff bestaat uit Karin de Vries-Glaasker, Laurien Hoobroeckx, Lu-Lu Yu, Wesley van der Kieft, Anja Kirkenir en Natascha Muller

Tags: 

Programmapresentatie Avant Courir Kids Class 2015

Overal om ons heen zijn kleuren te zien. Gelukkig maar, want zonder kleuren zou het maar een saaie boel zijn. Maar kleur is niet alleen prettig om te zien, het kan ook een sterke invloed hebben op hoe we ons voelen. Hierover is een liedje gemaakt door Kinderen voor Kinderen en dat is de inspiratiebron voor het programma van de AC Kids 2015 “Zo Bijzonder”.

De 12 zeer jonge meiden zullen een leuke en kleurrijke show brengen en hopen dat iedereen hier net zoveel plezier aan beleeft, dan dat zij dat doen.

Tags: